Uroksen tiedot - Zinkos Call Me What You Like

Päivitetty 15.9.2021
Sileäkarvainen collie, Zinkos Call Me What You Like

Zinkos Call Me What You Like

KoiraNet
s. 21.10.2019
Tricolour

Silmät: CRD
Lonkat: A/A
Kyynärpäät : 1/1

Näyttelyistä:

Lisätietoja

Selkä: LTV0, VA0
Geenitestattu: MDR1 +/-, DM N/N, kantaa pitkäkarvageeniä

Duke on aktiivinen, reipasluonteinen ja iloinen harrastuskaveri. Sen päälajina on pelastushaku ja myös jälkiä on ajettu, lisäksi Duke treenaa henkilöntunnistushajua. Dukella on nuoruusvuosinakin erinomainen keskittymiskyky ja korkea työmotivaatio, joiden vuoksi se on edennyt harrastuksissa varsin nopeasti. Hupilajina aloitimme Nose Workin, jossa se ehti kisoihinkin jo 16kk iässä, vaikka meillä ei ole kisatavoitteita harrastessamme. Dukelle toimii palkkana niin ruoka, leikki kuin ihmisten kehut.

Se onkin kaikkiruokainen ja varsin vahvavatsainen koira. Sitä ei myöskään jännitä paukkeet tai kovatkaan työkoneiden metelit. Ja se kulkee helposti mukana, kauppakeskuksista kajakkiretkille. Ulkoisista ominaisuuksista Dukella on kaunis, tasapainoinen rakenne, hyvä etuosa, paksu ja pitkä häntä sekä luonnonkorvat. Se on vahvaluinen ja kroppaansa voimakkaasti käyttävä koira.

Duke on erityisen koirasosiaalinen, jakaa lelunsa, ruokansa, kotinsa ja oman tilansa kaikkien kanssa. Se onkin saanut olla niin aivan pikkupentujen ystävä kuin luottokaveri ujommille koirille. Lisäksi se on toiminut koirakoulussa, jossa itse käymme, apuopekoirana ja ohituskursseilla fiksuna ohitettavana.

Sukutaulu sen takana on mielenkiintoinen, hieman erilainen ja mukana paljon koiria, joilla on vähemmän jälkeläisiä Suomessa. Australialaisia, ruotsalaisia ja kanadalaisia linjoja. Siellä on myös hienoja kisatuloksia ja useita harrastaneita koiria.

Dukella on yksi lupaava pentue Englannissa, kaunisrakenteisia ja mukavaluonteisia nuoria jälkeläisiä. Sillä on tasapainoinen sukupuolivietti ja sen astumiskäyttäytyminen on selkeä ja vahva.

Dukesta on paljon treenivideoita ja valokuvia, joita pyytämällä pääsee näkemään sen touhuja!
Omistaja Annina ja Teemu Eskola
PaikkakuntaKempele
Emailannina.eskola@gmail.com
Puh050-3491484

Sukutaulu

KORAD Blue-Petipa's Cicero CiriacoC.I.B. DK V-12 KBH V-09 LPII Gemdales Smashing StevenKORAD SE UCH Gemdales Mother Nature's Son
SE UCH Auringonkukan Ämmille Onnea
C.I.B. KBH V-09 KORAD LPI LPII SE V-08 Gemdales Tremendous TintomaraC.I.B. Monogram's Gentleman O'Quaemac
DK UCH KORAD LPI SE UCH Gemdales Invincible Isabell
BH RTK1 TK1 Final Fantasy's Hot To HandleFI TVA HK3 EK2 JK1 Final Fantasy's Boys Don't CryFIN TVA FIN MVA Tanning Ledin-P
BH TK1 FIN LT MVA Mimosan Heavenly Yours
Talcott Gene RaiderAU CH Calstead San Benito
AU CH Talcott Bombay Sapphire
 
1,5v
 
Lähtölupa hakuhommiin
 
Rata-ajoissa
 
Leikin iloa
 
Mitä ihmiset keksiikään, Dukelle passaa. Vaikka kukka päässä.